Мінусовані "броня", гармати й "пташки": Як ЗСУ на півдні "підкоротили" армію РФ

На південному напрямку українські захисники завдали ударів по позиціях російських окупантів та отримали певні успіхи, інформують Патріоти України.

Як повідомляє оперативне командування "Південь", наша авіація завдала удару по зосередженню живої сили ворога на Херсонщині - неподалік населеного пункту Олешки та в Бериславському районі.

"У Баштанському районі Миколаївщини знищено два "Орлани-10", а в Бериславському - ще один (безпілотник - Ред.) невизначеного типу. Крім того, за результатами плідної роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів рашисти втратили три одиниці автобронетехніки, антидронову рушницю і чотирьох військових", - повідомляє командування.

Також ЗСУ знищили дві крупнокаліберні гармати "Гіацинт" росіян.

Також "Південь" повідомляє, що наразі триває контрбатарейна боротьба, ворог продовжує вогневий тиск як на прифронтові, так і на тилові території.

У Чорному та Азовському морях корабельне угруповання після нічної ракетної атаки зменшено до восьми кораблів, які маневрують поблизу Криму та берегів РФ. Зараз всі ракетоносії заведено в пункти базування.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...