"Міська влада Харкова повністю підконтрольна Павлу Фуксу": Михайло Добкін спішить "витерти ноги" об суперника у скруті (відео)

Обох важко назвати проукраїнськими діячами. Між собою чубляться одини з особливим ставленням до держави-агресора

Михайло Добкін

Після смерті Кернеса Павло Фукс став головним бенефіціаром харківської міськради, без його рішення або думки нічого в Харкові не робиться. Таку тезу озвучив Михайло Добкін в ефірі телепрограммми «Велика п'ятниця» на каналі «Україна 24», коментуючи введення РНБО України повного пакета санкцій проти впливового харківського бізнесмена Павла Фукса, зазначають Патріоти України.

«Мало того, він форматувати коаліцію в міськраді і облраді, він вибирав імена голів і заступників голів облради. Він розповідав, з ким дружити і проти кого дружити в Харківській міськраді», — заявив Михайло Добкін.

За словами ексрегіонала та еск господаря Харкова та області за часів Януковича, рішення РНБО є наслідком вивчення компетентними службами ситуації в місті, і влада «почала бачити вже повну картину» того, що відбувається в місті.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...