Міст зруйновано: ЗСУ зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів, - Генштаб ЗСУ

Збройні сили України ведуть бої в районі Іванкова та Димера і зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Про це повідомляється на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі сили оборони продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів", - йдеться у повідомленні. Так, противник наніс повітряний удар по підрозділам в районі Кропивницького. Водночас відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та Тирасполя.

"Десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тететрів. Міст через річку зруйновано", - розповіли у Генштабі.

Крім того, ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, до якого вчора рвались російські повітряні десанти.

Зазначається, що повітряні сили Збройних сил України захищають небо над Києвом. Так, після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти двом смертельним "подарункам" окупантів до столиці.

"Вступайте до лав Збройних сил України та сил тероборони. Земля під ногами окупанта має горіти", - додали у Генштабі.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...