Місто чекає доля Харкова та Миколаєва: Ворог із РСЗВ дістає до околиць Запоріжжя, - депутат облради

Сергій Лишенко, волонтер та депутат Запорізької обласної ради, розповів, що за інформацією з різних джерел, ворог здійснює обстріли з С-300 або з"ураганів". Про це він розповів в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Ворог отримав змогу з РСЗВ діставати до околиць міста Запоріжжя, що постійно і робить. Сьогодні, 27 серпня, вночі був обстріл, нарахували 16 вибухів. Відомо, що постраждали житлові будинки на межі міста. У різних джерелах йдеться, що обстріли відбувалися з С-300 або з"ураганів". Відповідно, на сьогодні маємо ситуацію, що противник почав дотягуватися до міста, що створює для Запоріжжя проблему", - зазначив депутат облради.

Сергій Лишенко висловив занепокоєння, що надалі Запоріжжя чекає та сама ситуація як у Миколаєві та Харкові. "Це відома тактика ворога – випаленої землі, тому що він б'є по інфраструктурі міста та об'єктах, які можуть бути укриттям під час проведення бойових дій. Також противник щодня, систематично знищує міста, які стоять у нього на шляху, тому його просування відбувається тільки через те, що ці населені пункти перестають існувати. Майже вщент зруйновані міста Оріхів та Гуляйполе, а села на лінії розмежування виглядають як купа битих будматеріалів", - повідомив Лишенко.

Джерело: Еспресо.ТV

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...