Місто нескорене! У Маріуполі хлопець вийшов на площу біля розбомбленого Драмтеатру з прапором України (фото)

У тимчасово окупованому Маріуполі юнак вийшов на площу біля розбомбленого Драмтеатру з прапором України. Відповідне фото оприлюднила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України.

"Навіть окупований Маріуполь не здається. Юнак вийшов на площу біля розбомбленого рашистами Драмтеатру з прапором України. Справжня сміливість зробити це, коли навіть за українську мову можна потрапити "на підвал", - сказано у повідомленні.

За даними міськради, десятки тисяч людей й досі не можуть виїхати з міста. "Але вони чекають та мріють, що скоро Маріуполь знов буде українським", - йдеться у дописі.

"Не так" висловилися про Путіна: Медведєв назвав уряд Карла III дебілами

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:30

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав Захід "пересидіти" Путіна і зіткнувся з жорсткою реакцією з боку колишнього президента Росії Дмитра Медведєва. Чиновник як чинний заступник голови Ради Безпеки Росії опустився до образ Л...

На Харківщину перекинули резервні підрозділи, - Міноборони України

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:15

На Харківщину перекинули кілька резервних підрозділів для захисту прикордоння, де росіяни з ночі намагаються прорвати оборону. Бої різної інтенсивності тривають на кількох напрямках: на Вовчанському та західніше, у Липецькій громаді, передають Патріоти...