Місто оповив чорний дим: Окупанти влаштували масований ракетний обстріл Одеси

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Одеській області. За допомогою стратегічної авіації рашисти запустили по мирних населених пунктах регіону чотири крилаті ракети. Також ворог ударив по Одесі, над містом піднявся чорний дим. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь", передають Патріоти України.

"По Одещині завдано ракетного удару чотирма крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації. Ворог продовжує не лише фізичне руйнування інфраструктури регіону, а й психологічний тиск на цивільне населення", – зазначили військові.

За попередніми даними, постраждалих та загиблих унаслідок ракетних ударів немає. Повідомляється також про те, що Росія вдарила і по Одесі. Місцеві жителі повідомляли про вибухи, стверджували, що бачили у небі ракети. З'явилися також фото чорного диму, що оповив місто.

"Українська нація – незламна: постраждалих немає, інфраструктуру відбудуємо. Дотримуйтесь норм безпеки, не нехтуйте попередженнями про повітряну тривогу, не піддавайтесь паніці, не заважайте Збройним силам та Силам оборони виконувати свої завдання", – закликають в ОК "Південь".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...