Місто повністю зруйноване: Офіцер ЗСУ розповів, що зараз відбувається в районі Часового Яру

Росіяни не полишають спроб досягти успіхів в районі Часового Яру. Там щодня ворогом здійснюються штурмові дії. Про це в ефірі телемарафону розповів пресофіцер 26-ї артилерійської бригади ЗСУ Олег Калашніков, передають Патріоти України.

Як зауважив військовий, напередодні спостерігалося від 10 до 20 штурмових дій за день. Сьогодні показник дещо менший, втім інтенсивність залишається на рівні. "Ворог намагається прорвати нашу оборону, яка йде по каналу. Залучає всі наявні в нього артилерійські системи вогневого ураження, працює й повітряна складова. Однак атаки ми відбиваємо, ворог зазнає тяжких втрат", – розповів Калашніков.

Він додає, що армія РФ не змінює напрямки своїх штурмів. Окупанти намагаються штурмувати ЗСУ "в лоб". Йдеться про Калинівське, де канал йде під землю. "Дуже посилені тут атаки. Також на південному фланзі ворог намагається зайти за канал йому це не вдається. І продовжуються штурмові дії там, де Кліщіївка, Андріївка. Вони тримаються", – підсумував Калашніков.

Місто повністю зруйноване: Офіцер ЗСУ розповів, що зараз відбувається в районі Часового Яру

вівторок, 27 серпень 2024, 22:02

Росіяни не полишають спроб досягти успіхів в районі Часового Яру. Там щодня ворогом здійснюються штурмові дії. Про це в ефірі телемарафону розповів пресофіцер 26-ї артилерійської бригади ЗСУ Олег Калашніков, передають Патріоти України. Як зауважив війс...

СБУ затримала агента росіян, який коригував удари по військових шпиталях та аеродромах на Донеччині (фото)

вівторок, 27 серпень 2024, 21:55

Служба безпеки України заявила, що затримала агента РФ, який готував ракетні удари по військових шпиталях та аеродромах у Донецькій області. Про це повідомляє СБУ у вівторок, 27 серпня, передають Патріоти України. Зазначається, що житель Краматорська п...