Місто сили та незламності: Українські військові записали відео з найгарячішої точки на фронті

Українські воїни під звуки безперервних вибухів записали відео з найгарячішої точки на фронті – міста Бахмут у Донецькій області. Там не вщухають важкі бої, ворог застосовує різні види озброєння, але ЗСУ тримаються та продовжують боротьбу. Відеозапис опублікували у Telegram-каналі OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

Кадри було знято військовими у четвер, 8 грудня. "Оперативна обстановка у Бахмуті без суттєвих змін. Тяжкі бої тривають, як і тривали. Росіяни як наступали, так і намагаються наступати. Наші козаки як відбивали штурми, так і відбивають. Артилерія, міномети, авіація застосовуються – усе летить, але оборона стоїть. Бахмутська конгломерація тримається", – зазначив військовий.

"Трохи хотіли перепочити й далі підемо працювати, у нас є одна функція – ми її закриємо, і ввечері трохи відпочинемо", – розповів інший воїн ЗСУ.

Українські захисники запевнили, що вони вистоять – і Бахмут залишиться під контролем нашої держави. "Ми чудово розуміємо, що важко, розуміємо ваш біль. Але з упевненістю можу сказати, що ми вистоїмо. Бахмут буде наш", – сказав військовослужбовець.

За їхніми словами, у місті все ще залишаються місцеві жителі, але їх небагато. Волонтери привозять у Бахмут їжу, воду та предмети гігієни. "Життя у Бахмуті є. Небагато, але місцеві люди ще залишилися. Також бачив, що доїжджають волонтери, привозять гуманітарку, продукти харчування, речі, гігієну, питну воду. Але місто безлюдне. На жаль, так. Велике прохання, отримуйте інформацію з перевірених джерел. Не дивіться канали та блогерів, які не розуміють, які події відбуваються у Бахмуті. Ваша паніка недоречна", – сказав військовий.

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...