Місце було вибране ворогом не випадково: Волонтер розповів подробиці про загибель десантників ЗСУ під Щастям

Загибель на Луганщині двох офіцерів 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Руслана Прусова та Вадима Федосєєва не була випадковістю. Про це повідомив у Facebook керівник військового відділу фонду "Повернися живим" Андрій Римарук, повідомляють Патріоти України.

За даними волонтера, трагедія з десантниками сталася 12 листопада на одній із найнебезпечніших ділянок фронту - між Щастям та Станицею Луганською, що на Луганщині. Там окупанти мають стратегічну перевагу: перебуваючи на висоті, вони ідеально бачать підконтрольні ЗСУ території вглиб на 2-8 км.

Автомобіль із військовими підірвався на протитанковій міні. "Трагедія... не поодинока. Подібну тактику ворог застосовує регулярно, оскільки вона найбільш дієва в "політичних" умовах і деморалізує в плані війни", - розповів Римарук. Він уточнив, що на цій ділянці лише два місяці тому на російській міні "МОН-100" підірвався "КРАЗ" ЗСУ, військовий отримав поранення. Волонтер запевнив, що ЗСУ не залишать без помсти загибель двох десантників.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...