Місцева влада жалобу не оголошувала, свято не скасували: 19 "мобіків" з Волгоградської області загинули в один день

Російські окупанти продовжують гинути на війні проти нашої держави. Близько двох десятків мобілізованих загарбників відправились в один день на Концерт до Кобзона, а їхнім "соотєчєствінікам" було байдуже на це. Останній тиждень лічильник рахунку мертвих окупантів дуже прискорився. Як повідомляє блогер та журналіст Денис Казанський, одразу 19 солдатів стали "200-тими", передають Патріоти України.

Російській владі байдуже на те, що сталося

Можна лише захоплюватись тим, як ЗСУ вдається ефективно та оперативно ліквідувати ворога. Відомо, що волгоградські мобіки були ліквідовані ще 24 жовтня. Цікаво, що російська місцева влада досі на це ніяк не відреагувала.

"Місцева влада взагалі ніяк не відреагувала на те, що трапилося. Гарматне м'ясо ніхто не рахує і ніхто не шкодує. Баби ще народять. Головне – продовжувати безглузду війну, тому що збожеволілому ідіоту в Кремлі так хочеться", – написав Казанський.

Також він зазначив, що путінських вояків, ймовірно, ліквідували за допомогою систем HIMARS. Журналіст опублікував скринштоти з російських ЗМІ, у яких повідомляється про смерть військовослужбовців.

Випадків все більше: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ скидає бомби на свою територію

неділя, 12 травень 2024, 6:52

Аварійні сходження боєприпасів з російських літаків на власній території означають системну проблему, яка становить велику загрозу для цивільного населення РФ. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії. Розвідка згадує серію випадків сходження б...

В Україні успішно випробували наземні фронтові дрони з гучною назвою "Махно"

неділя, 12 травень 2024, 6:15

У 108-й бригаді ТрО пройшли успішні випробування наземних дронів Махно. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. . Зазначається, що найближчим часом наземні дрони пройдуть перевірку бойовою роботою. . Як відомо, на сьогодні є шість модифікаці...