"Місцеві "травою" пригостили": Окупанти оприлюднили відео допиту військового, якого викрали на кордоні із Кримом

Хлопця примусили озвучити версію, нібито він випадково заблукав у нетверезому стані.

Російські окупанти опублікували кадри затримання та допиту українського військового Євгена Добринського в анексованому Криму. Відповідне відео розміщено в YouTube, повідомляють Патріоти України.

На відео Добринський представився та заявив, що він охороняв адміністративний кордон з Кримом. За словами військовослужбовця, 29 травня у нього був вихідний, ввечері він пішов в село Сиваш за цигарками, зустрів там на зупинці компанію місцевих жителів, які розпивали алкоголь та курили "траву". Вони запросили військовослужбовця приєднатися до них та дали з собою пакет з наркотиками.

Після цього військовослужбовець, за його словами, вирішив прогулятися по дамбі. Йдучи по дамбі, він побачив двох озброєних людей, після чого його "затримали". "По дамбі я добровільно пішов, це була моя ініціатива. Я знаходився в стані алкогольного сп'яніння трохи. Пакет мені дали місцеві, начебто там (була) конопля", - додав Добринський.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...