Місцевих лікарів не допускають: Начальник окупаційної поліції Маріуполя ушпиталений у тяжкому стані

Радник мера міста Петро Андрющенко повідомив, що начальник окупаційної поліції Маріуполя Михайло Москвін потрапив у відділення інтенсивної терапії у важкому стані. Про це він пише у телеграмі, опираючись на дані Маріупольського Спротиву, передають Патріоти України.

Андрющенко також зазначив, що маріупольських лікарів до Москвіна не пускають. Раніше про замах на Москвіна повідомляли пропагандистські видання РФ.

Радник підкреслив, що через замах на окупанта у Маріуполі росіяни переміщають засоби ППО з Центрального та Приморського району до Лівобережжя.

"Русні стало абсолютно некомфортно в місті. Ніхто не може тут почуватись в безпеці, якщо він росіянин або зрадник. Хороша тенденція", - пише радник.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...