Місцевим на нього плювати: В Алчевську розвалюється пам'ятник ватажку "ЛНР", гроші на який збирала вся Росія (фото)

Найманці знову сподіваються на фінансову допомогу росіян.

В окупованому Алчевську на території ОРЛО розвалюється пам'ятник російському найманцю Олексію Мозговому, який поставили ватажкові НЗФ після його ліквідації навесні 2015 року, повідомляють Патріоти України.

З'ясувалося, що гроші на пам'ятник збирали з усієї Росії, проте він зміг простояти всього лише 5 років і почав розвалюватися на частини. Товариші по службі Мозгового в екстреному порядку просять росіян скинутися на ремонт, оскільки самі зібрати фінанси не можуть. У соціальних мережах опублікували пост, в якому найманці просять про допомогу.

"Друзья, нужна помощь. Мы поставили памятник А. Мозговому в мае 2016-го, как дали слово на похоронах. Простоял 5 лет. Фундамент дал трещину, заваливается. Необходим ремонт. Кто может помочь финансов, прошу ПОМОЧЬ", - написав Юрій Олейніков.

Не отримавши грошей, він опублікував другий пост з проханням скинутися на пам'ятник російському найманцю. "Друзья, мне стыдно просить. Также стыдно сейчас парней "трясти", что на передке. Там просто вода в трещину в бетоне пошла, и памятник практически заново придется переустанавливать. Заваливается. Кто может помочь, помогите. На него вся Россия собирала", - пише він.


"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...