Мітингував за "русскій мір": У нову Раду проривається скандальний мер Мелітополя (відео)

На позачергових виборах до Верховної Ради України за мажоритарним округом №80 (Мелітополь) лідує скандальний мер міста Сергій Мінько, замішаний у безлічі корупційних скандалів і зв'язках з російським агресором, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляється в сюжеті програми Focus, одіозний кандидат в нардепи торгує землею в курортному селищі Кирилівка на Азовському узбережжі. Крім того, він зажив слави "черешневого магната", оскільки під час російсько-української війни постачав свої ягоди через Білорусь в російський Санкт-Петербург.

Не менш скандальними фактами його біографії є проросійські мітинги в Мелітополі у 2014 році. Під прапором країни-агресора він закликав жителів міста до сепаратистського референдуму і обіцяв домогтися торгівлі з Митним союзом.

Мінько на мітингу на підтримку "русского міра" у 2014 році

Що стосується кар'єри, то, завдяки патронам з нині забороненої в Україні Партії регіонів, її тодішній депутат Мінько став секретарем міської ради, а потім двічі прийняв присягу мера і повністю захопив владу в південному місті. Це сталося всупереч безлічі рішень судів, які іменем України визнали його дії протиправними.

Слід нагадати, що Мінько "прославився" і переведенням всіх мелітопольських школярів на сухий пайок. Адже мер скасував сніданки у всіх школах свого міста. Крім того, він вкрав у нього комунальну теплокомпанію, а людину, яка в прямому ефірі розкрила городянам цю енергоаферу, Мінько досі переслідує поліцейським пресингом і шістьма кримінальними справами.

Створення будь-яких депутатських чи інших комісій про долю комунальних підприємств Мелітополя мер ветував і забороняв 40 раз поспіль.

Напередодні парламентських виборів Мінько намагався вступити в лави президентської партії "Слуга народу", але його не прийняли туди. Саме тому у виборчі перегони він увійшов як самовисуванець.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...