Між Мелітополем та Токмаком "втомився" черговий міст, який використовували окупанти, - глава Запорізької ОВА

В Запорізькій області невідомі підірвали ще один міст між тимчасово захопленими Мелітополем та Токмаком. Він знаходиться в районі окупованих сіл Новобогданівка та Троїцьке. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у Telegram, передають Патріоти України.

"Між Мелітополем та Токмаком "втомився" черговий міст. Новобогданівка — Троїцьке", — написав він.

Це вже не перший "втомлений" міст між цими містами. Нагадаємо, 3 липня ЗСУ знищили стратегічно важливий залізничний міст між тими самими Мелітополем та Токмаком. По ньому ворог перевозив потягами зброю та військову техніку на фронт.

За словами голови Запорізької ОВА, в області сьогодні зруйновано 3775 будівель – промислових і цивільних, державних і приватних. "Донедавна в них жили і працювали люди. До того часу, поки не прийшли "визволителі". Цю цифру нам всім потрібно розуміти", – наголосив Олександр Старух.

Він зазначив, що попри те, що війна триває, потрібно вже планувати відбудову країни. "Вчора зустрівся з провідними запорізькими архітекторами. Ми обговорили, яким буде майбутнє нашої області – зручним, комфортним і візуально естетичним", – розповів Старух.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...