"Між Путіним і Трампом": Президент України вперше потрапив на престижну обкладинку Time

Президент України Володимир Зеленський вперше потрапив на обкладинку знаменитого американського журналу Time. Фото підписано так: «Людина на роздоріжжі. Український президент Володимир Зеленський про те, як бути між Путіним і Трампом», зазначають Патріоти України.

Стаття, якій присвячена обкладинка журналу, стосується президентства Зеленського, скандалу навколо телефонних переговорів з Дональдом Трампом і україно-російського конфлікту.

Автор статті, журналіст Саймон Шустер пише, що Зеленський постарів за 8 місяців свого президентства.

«Він був не просто більш втомленим або більше реалістом, але, здавалося, уловив напругу політичної хвороби, яку він колись ненавидів і хотів вилікувати: цинізм», – йдеться в статті.

У коментарі президент України поскаржився, що живе в Офісі, як у фортеці, і хоче звідти втекти.

Також Time наводить у приклад слова Зеленського про відносини з лідером країни-агресора Володимиром Путіним.

«Я нікому не довіряю. Політика – не точна наука…Ніхто не може мати ніякої довіри. У кожного є свої інтереси», – сказав президент України, відповідаючи на питання про довіру до Путіна.

Стаття вийде в друк 16 грудня. Варто зазначити, що Зеленський – перший український президент, який удостоївся обкладинки Time.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...