Між РФ і Данією розгорівся шпигунський скандал: Захарова заявила про "антиросійську істерію"

Росіянина підозрюють в передачі російській розвідці інформації про датські енергетичні технології.

Між Росією і Данією розгорівся гучний дипломатичний скандал: речник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що дії датської влади стосовно затриманого росіянина виглядають як новий етап "антиросійської істерії". Її слова цитують російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Напередодні прокуратура Данії звинуватила громадянина Росії в передачі спецслужбам РФ і російській розвідці інформації про датські енергетичні технології. Захарова обурена, що російському шпигунові не надали адвоката, а процес планується вести за закритими дверима.

"Розглядаємо арешт і судовий розгляд як черговий етап антиросійської істерії з боку Копенгагена", - заявила вона. Приводом для арешту, який відбувся в липні, стало розслідування Поліцейської розвідувальної служби.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...