"Мне очень тяжело жить, я плохо закончу": Знайдено щоденник Людмили Путіної, який вона вела під вигаданим ім'ям

Журналісти фонду російського опозиціонера та політв'язня Олексія Навального відшукали в мережі щоденник колишньої дружини російського диктатора Путіна, який вона нібито вела під вигаданим ім'ям. Після зіставлення фактів про користувачку Олену та Людмилу Путіну вони дійшли висновку, що це одна і та сама людина. Сторінку в так званому "Живому журналі" ексобраниця диктатора вела з 2006 по 2008 рік. З повним розслідуванням можна ознайомитися на YouTube Олексія Навального, повідомляють Патріоти України.

На доказ того, що щоденник вела саме Людмила Путіна, журналісти навели кілька спільних рис між нею і авторкою дописів. Зокрема, на сторінці можна знайти інформацію про кількість дочок, знак зодіаку, навчальний заклад і спеціальність, місце проживання і роботи, хобі, відвідані культурні заходи, домашніх тварин – аналогічні факти є і в біографії колишньої дружини диктатора.

У своїх обговореннях з друзями "Олена" часто ділилася тим, що сидить вдома, спить до обіду і намагається знайти цікаве заняття. Також із її дописів можна зрозуміти, що авторка часто подорожує і відвідує гучні московські заходи. Утім, найактивніше вона брала участь в обговоренні проблем у сімейному житті, розлучення, самотності та свободи.

Цікаво, що часто теми дописів Людмили Путіної стосувалися політики. В них авторка вихваляє Росію, стверджує, що росіянам добре живеться, підвищуються пенсії та заробітня плата, про що вона нібито знає від друзів, "які в цьому варяться".

До речі, в своїх розповідях подрузі з Німеччини Людмила Путіна заговорила про критичні проблеми в сімейному житті задовго до того, як її чоловік став очільником Кремля. У листах, які опублікували журналісти фонду Олексія Навального, мова часто йде про те, що Путін не поважав свою обраницю, поводився грубо, бачив у ній "обслуговувальний персонал", не радився щодо важливих питань і часто ставив свої інтереси вище сім'ї. В останньому своєму листі ексдружина диктатора навіть заговорила про "кінець життя".

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...