"Мобіки" із Чувашії померли від передозу: Вражаюча історія успішної самоліквідації

Російські мобілізовані із Чувашії вирішили не чекати зустрічі із ЗСУ й ліквідуватися самостійно. Цілком ймовірно, що вони не планували такого повороту, але передозування забороненими препаратами дало саме такий результат. Цю "сумну" історію розповідають російські телеграм-канали, повідомляють Патріоти України.

Інцидент трапився ще у грудні минулого року.

"Розважилися" у поїзді під різанину

16 грудня 2022 року з російського Ульяновська вирушив військовий ешелон з окупантами, які мали б відправитися на фронт в Україну. І раптом двоє мобілізованих – 32-річний Алєксандр Бурмістров та 21-річний Нікіта Данілов – вирішили, що їхати довго і далеко, тож варто якось розважитися.

Мобілізовані обрали для "веселощів" наркотики. Обоє викурили синтетичні наркотики, прийняли порошок і це все відбувалося на фоні вживання алкоголю.

Алєксандр від передозування помер одразу. Однак його тіло знайшли тільки уранці, бо всю ніч командування було зайняте сусіднім вагоном, де відбувалася різанина. Цікаво, що цей інцидент старанно приховують, тому імена заколотників та загиблих і їхня кількість невідома.

Нікіта ж упав у кому. Його вивантажили з ешелону і відправили до лікарні в Самарській області, де той помер через кілька годин.

Алєксандра поховали 22 грудня, а Нікіту через тиждень. В останнього залишилися дружина і двоє дітей, яким, мабуть, розповідатимуть, як "батько-герой" їхав "Росію захищати". Але не доїхав.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...