Мобілізація 500 тис. осіб відбудеться не завтра, - секретар РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що мобілізація додаткових 500 тисяч осіб не відбудеться найближчим часом, передають Патріоти України.

«Перш за все, йдеться про справедливість. На сьогодні люди, які перебувають на фронті, перебувають на першій лінії, потребують відпочинку», — сказав Данілов в інтерв'ю Українському Радіо.

Він додав, що військовослужбовці потребують ротації та для цього необхідні додаткові військовослужбовці. «Це не означає, що це має відбутися через місяць-два. Це на наступний рік таке бачення у військових, яке буде остаточне рішення, стане відомо після затвердження певних нормативно-правових і стратегічних документів, які сьогодні перебувають у стадії розробки. Тому не треба зараз кричати, що завтра всі 500 тисяч треба буде призивати», — сказав Данілов.

При цьому секретар РНБО додав, що вважає неприпустимою практику хапати військовозобов'язаних чоловіків на вулиці.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...