"Мобілізація буде в режимі ошпареної коняки, бо ніхто не хоче": Окупант поскаржився на низьку зарплату за службу по контракту

Оскільки російські окупаційні війська несуть значні втрати на війні в Україні, в Кремлі продовжують вигадувати способи поповнення особового складу путінської армії. Проте на контрактну службу загарбники йти не хочуть. Причиною цього є низька заробітна платня та порядки в РФ. Про це свідчить нове аудіоперехоплення розмови окупантів, яке в розпорядження OBOZREVATEL надали хакери з угруповання "Фронтові розмови окупантів", передають Патріоти України.

Зазначається, що російському контрактнику мало платять, тому росіяни не воліють записуватися на війну. Проте вони не в принципі не готові помирати на загарбницькій війні, а просто хочуть більше зарплатню за таку "роботу".

Тому окупанти чекають коли міністр оборони Сергій Шойгу вже не зможе розповідати казки кремлівському диктатору Володимиру Путіну, що в його відомстві все добре і вони змушені будуть оголосити чергову мобілізацію. Орієнтовно це може статися вже влітку. Окупанти вважають, що тоді їм почнуть пропонувати більші гроші за участь у війні.

Повна стенограма:

– Ну це просто ближче до подій. Коротше, йде в нас мобілізація в режимі ошпареної коняки по тій простій причині – ніхто ніх…я там не набере. Бо навіть я знаю, люди приходять. Я добре знаю, люди до мене приходять і кажуть: "Що за ху…ня? Мене на 27 рублів хочуть (мається на увазі заробітна плата 27 тисяч рублів, - ред.). 25-27 рублів". А я кажу: "Ну так що, не ходи". А він: "Так я і не піду. Буду чекати мобілізацію та піду на 195". Я кажу: "Ну добре".

– А коли це все почнеться?

– Я думаю що ближче до літа, коли стане ясно, що ніхто ніх…я нічого не набрав. Звичайно оленяр (зневажливе прізвисько російського міністра оборони Сергія Шойгу, - ред.) буде пизд…ти верховному, як за звичай, до останнього пизд…ти буде. Йому не звикати, тим паче з нього ніхто за це не спитає. А потім, це саме, в режимі ошпареної коняки буде мобілізація.

Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...