Мобілізація по-путінськи: У Саратові силовики жорстко побили 16-річного та затримали жінку, яка заступилася за доньок (відео)

В Росії набирає обертів мобілізація, від якої росіяни не в захваті. Вони нарешті почали виходити на мітинги, які росія розганяє зі звичною їй жорстокістю. Ба більше, правоохоронці тягнуть до автозаків навіть непричетних людей. Так, "правоохоронці" звертають увагу навіть на підлітків, які просто сидять на лавочці, передають Патріоти України.

24 вересня стали показовими, зокрема, випадки у Саратові та Москві, які транслювали росЗМІ. Так, у Саратові поліція вимагала показати документи двох дівчаток, які просто були "не в тому місці не у той час", а саме на території проведення антимобілізаційного мітингу.

За дітей заступилася їхня мати та запитала, чому вони повинні це робити. Цього було достатньо, щоб жорстоко затримати жінку з дітьми та дівчину, яка заступилася за сім'ю.

Юнакові, якому лише 16 років, "пощастило" ще менше. За участь у протестах проти мобілізації його вдарили прикладом по голові.

У Москві ж затримували навіть підлітків, які відпочивали на лавочках. Так, браві правоохоронці у повному обмундируванні схопили юначку 17 років.

Що показово та прослідковується на усіх мітингах у росії – пересічні свідки свавілля силовиків рішуче реагують на інциденти, а саме дістають мобільні телефони та мовчки знімають усе, що відбувається. Саме такий увесь їхній протест.


"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...