"Мобілізація прокладок": У Росії жінки збирають гігієнічні засоби для своїх чоловіків-окупантів

Росії "волонтерки" оголосили про збір прокладок для окупантів, які воюють проти України. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Пермь проти війни", передають Патріоти України.

В одному із телеграм-каналів, який підтримує вбивства українців, російські жінки оголосили про дивний збір. Жінок просять приносити гігієнічні прокладки, щоб передати їх на фронт російським окупантам.

Жінок просять передавати прокладки, які всмоктують максимальну кількість вологи. Такий збір росіянки пов'язують з тим, що окупантам гігієнічні засоби необхідні для того, щоб не мерзли ноги.

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...