Мобілізаційна пастка захлопнулася: Окупанти закрили виїзд з Херсонщини чоловічому населенню до 35 років

Московські нацисти планують кинути громадян України проти рідної армії та держави

Російські окупанти вже закрили виїзд з Херсонщини чоловікам віком від 18 до 35 років.

Раніше можна було виїхати через Крим, а також через Василівку. Про це в коментарі "24 каналу" повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

"Мобілізації ж поки немає. Я так розумію, що вони чекають проведення псевдореферендуму. Російські паспорти отримала незначна кількість людей. Мобілізувати їх вони теж не можуть, бо це переважно колаборанти. Було б цікаво, якби вони відправили на фронт Сальдо, Стрємоусова й інших колаборантів. Їх було б легше знищити", – зауважив він.

Хлань додав, що створення добровольчих батальйонів, які днями анонсував Сальдо, не розпочалось. Далі розмов справа не пішла.

"Самі колаборанти бояться формувати і вступати в ці батальйони, бо розуміють, що вони будуть виключно "гарматним м'ясом" і вирушать одразу до пекла", – наголосив Хлань.

Він також наголосив, що в області багато людей з проукраїнською позицією, тому за мобілізацією буде цікаво спостерігати.

"Це буде такий змобілізований росіянами підрозділ, який виступить проти них же самих", – підсумував депутат Херсонської облради.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...