"Мобілізують усі резерви та засоби, у них захмарні військові бюджети": У ГУР заявили, що РФ готується до затяжної війни

Росія готується до довгострокової війни. Це означає, що в Москві усвідомили нездійсненність плану швидкого захоплення України, і тепер Кремль розглядає можливість вдатися до тактики тривалої війни на виснаження. Про це 13 січня розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі всеукраїнського телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що план президента країни-агресора Володимира Путіна полягав у тому, що "спецоперація" має відбутися швидко."І всі сили та засоби противника та й загалом план так званої "СВО" – це був план швидкої війни, захоплення України. Цього не сталося", – сказав Юсов.

Представник ГУР додав, що в планах Кремля не було довготривалої війни на виснаження, але протягом останніх місяців у РФ виникла необхідність перейти на воєнні рейки та змусити громадськість звикнути до того, що "війна – це надовго".

Так, тепер Москва мобілізує всі резерви, на війну в неї передбачено "захмарні військові бюджети". Крім того, незабаром буде відомо про інші заходи економічного характеру в РФ, розповів Юсов. "Безумовно, це те, до чого готується Путін. В України ж протилежне завдання – саме 2023-й має стати роком нашої перемоги, докорінної зміни ситуації. Тому що ні Україні, ні всьому цивілізованому світу ця довга війна не потрібна", – сказав він.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...