Мобілізувати націю для опору: "Скажена собака знову біля наших воріт. Будемо захищатися", - Аваков

Якщо більшість українців твердо стоятимуть за те, щоб дати відсіч російській агресії, Путіну не вистачить батальйонів ні щоб завоювати нашу країну, ні щоб безкінечно довго втримати захоплене

аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на сьогодні Україні вкрай важливо зібрано і адекватно відповісти на агресію Росії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

“Путінський режим знову накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією! Скажена собака знову біля наших воріт… Нам не звикати – ми на своїй землі й будемо захищатися!» , – зазначив голова МВС.

За його словами, для протистояння РФ необхідно сконцентрувати патріотичні сили України навколо спільної мети – відсічі можливим провокаціям і агресії.

«Консолідовані сили державників і цивільних патріотів-ветеранів – регулярні сили ЗСУ, МВС і резервісти повинні об’єднавшись стати на захист своєї країни. Так було у 2014 так буде і зараз, якщо доведеться!”,- пише Аваков.

Також він нагадав, що у 2014 році зупинити окупантів вдалося завдяки потужній силі добровольчих формувань патріотів і Збройних сил України. Через сім років війни Україна стала сильнішою і боєздатнішою.

“Тоді у нас було всього 10% військового досвіду, але 90% сили духу! І разом з силами ЗСУ ми змогли зупинити окупантів! Дякуємо кожному бійцю добробатів за гідну службу в зоні АТО!”, – додав Аваков.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...