"Модульні будиночки" поруч із лінією оборони: Окупанти готують "живий щит" із місцевих у Маріуполі, - радник мера

Російські окупанти почали будувати «модульні будиночки» для бездомних мешканців Маріуполя. Проте, будують їх поряд з лінією оборони. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, інформація про будівництво "модульних будиночків" стала відома ще кілька днів тому. Окупанти почали оголошувати обережні новини серед городян.

«Справді, окупаційна влада планує будівництво багатоквартирних будинків за технологією, схожою на будівництво торгових центрів типу Метро. Власне, тимчасова металева будка на кшталт великої побутівки», — пише Андрющенко.

Проте, як зазначив радник мера, за кілька сотень метрів від цих «домів» окупанти мають лінію оборони, у тому числі і важку техніку. «Таке розташування фортифікацій унеможливлює завдання ударів артилерії по зміцненнях окупантів», — зазначив Андрющенко.


Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...