Могли б і на коліна стати: Матері і дружини "мобіків" поскаржилися Путіну, що їхніх чоловіків на фронті мучать воші та кліщі (відео)

Російським окупантам в Україні, що були мобілізовані й відправлені на фронт, дошкуляють воші та короста. Вони воюють на території чужої країни в лахмітті і дуже хочуть додому у відпустку. Про це заявили дружини російських "мобіків" із Приморського краю, які записали звернення до президента РФ Володимира Путіна, воно з'явилося в мережі, передають Патріоти України.

Вони просять російського диктатора "звернути увагу" на їхніх чоловіків та покарати губернатора Приморського краю за те, що в його Telegram-каналі їхні скарги блокують. В улюбленій парадигмі росіян "цар хороший, бояри погані" мешканки Приморського краю записали відеозвернення до Путіна. Втім, на відміну від інших подібних звернень, записували вони його не стоячи на колінах, а вишикувавшись у рядочок під стінкою.

Як заявили росіянки, їхні мобілізовані чоловіки та сини "мужньо виконують обов'язок", воюючи проти українців. Однак наприкінці четвертого місяця на фронті окупанти з 394-го і 143-го полків ЗС РФ зіткнулися з "ворогом", що викошує їхні лави. "Друга армія світу" знемагає від вошей та корости.

"Наше звернення до вас, Володимире Володимировичу, викликане тим, що перебуваючи з перших днів вибуття в зону "СВО" і не отримавши належної підготовки на Сергіївському полігоні, на вогневий рубіж прибули на початку жовтня. Наразі, перебуваючи на першій лінії, у них не було заміни для відпочинку. Немає можливості дотримуватися особистої гігієни, через що у військовослужбовців завелися білизняні воші і почалася короста. Належна медична допомога не надається, внаслідок чого загострилися хронічні захворювання", – дещо кострубато сформулювали суть проблеми росіянки.

Також їх непокоїть те, що до "мобіків" не доїжджає гуманітарка, а їхня форма давно перетворилася на лахміття. "Нашим хлопцям не надається гуманітарна допомога, зокрема спецобладнання. Обмундирування стало непридатним, нове не доставляється. Просимо вас звернути увагу на військовослужбовців цих полків. Для того, щоб було проведено заміну з можливістю дати відпустки з приїздом додому для відпочинку. Також за дотриманням прав військовослужбовців, які перебувають у зоні "СВО" на вогневому рубежі", – заявили росіянки.

Вони також поскаржилися на губернатора Приморського краю Олега Кожем'яка, на Telegram-каналі якого їхні коментарі блокуються, а також на чиновників міноборони РФ, які "допомагають" лікувати коросту й позбутися вошей через майстерно складені відписки на скарги.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...