"Мого найріднішого більше немає": Жертвою обстрілу Краматорська виявився львівський інженер і кікбоксер (фото)

Війна з Росією забрала львівського кікбоксера та талановитого інженера Львівського стрілецького стенда Миколу Забавчука. Спортсмен львівського клубу Triumph martial arts Gym загинув унаслідок артилерійського обстрілу російських окупантів у Донецькій області. Як повідомила на своїй сторінці у Facebook мати Миколи Лариса Забавчук, життя українського захисника забрали російські окупанти, які минулого тижня обстріляли Краматорськ, передають Патріоти України.

"Вчора загинув мій син. Коротке повідомлення про обстріл у Краматорську та трьох загиблих чоловіків, а в серці – невимовний біль і неприйняття реальності. Він був найкращим – який тільки може бути син і брат, вірний товариш і гідний чоловік. Будував плани, дуже любив життя, свою сім'ю, похресників. Я не знаю, як я буду без нього жити", – написала мама спортсмена.

"Я проклинаю тих нелюдів, які обривають політ наших дітей. Бажаю матерям України берегти своїх синів, тому що я свого не вберегла", – додала розбита втратою Забавчук.

Зазначимо, що 21 липня росіяни обстріляли ракетами 23-тю школу Краматорська, перетворивши її на руїни. А 22-го рятувальники, які прибули на місце удару, дістали з-під завалів тіла трьох загиблих чоловіків. І, ймовірно, одним із них був Забавчук.

На спортивній базі "Львівський стрілецький стенд" Миколу запам'ятали як щирого, доброго, енергійного інженера, який завжди усміхається. "Вічна пам'ять Герою! Миколо, братан, спи спокійно, друже. Мені та всім нам тебе не вистачатиме. Ти був стійким, сильним, добрим і щирим чоловіком! Людина, якій можна було довіритися і яка ніколи не підведе. Війна забирає найкращих. Це дуже сумно. Слава герою!" – згадав Миколу відомий львівський майстер стендової стрільби Олександр-Олесь Шлюз.

Не знає, як далі жити без Миколи, його кохана Олександра, яка після початку повномасштабної війни з Росією активно займається волонтерством і встигла побувати у гарячих точках на Донбасі. Тепер, за словами дівчини, все втратило сенс. А Микола був найсвітлішою людиною в її житті.

"Мого найріднішого більше немає. 5 років пліч-о-пліч із тобою. Віддав своє життя за волю України. Загинув на Донецькому напрямку. Ти був справедливим і відданим, ти співчував сім'ї кожного загиблого хлопчини. Ти був моєю підтримкою і опорою, моїм захистом і найріднішим у всьому білому світі. Я не знаю, як жити далі без тебе, Коль", – зізналася Олександра.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...