"Могут занять город в любой момент": Окупанти під Горлівкою налякані успіхами ЗСУ

Українські військові відпрацьовують отримані на навчаннях навички взаємодії мінометних розрахунків і розрахунків БПЛА, що вже стало причиною відчутних втрат «ДНР».

Окупанти під Горлівкою налякані успіхами ЗСУ. Фото: скріншот з відео.

Робота мінометних розрахунків спільно з розрахунками безпілотників ЗСУ, внесла паніку в ряди НЗФ. Про складну ситуацію підрозділів під непідконтрольною Україні Горлівкою Донецької області повідомляє один з учасників НЗФ на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

За словами члена НЗФ, «лінія оборони ДНР» розташована біля лінії розмежування в районі Горлівки є не більше, ніж видимістю, так як там розташовані розрізнені пости, які не захистять місто в разі наступу ЗСУ. Він пише: «Уничтожены будут по команде таким же образом, как на этом видео.
Противник может занять город в любой момент, просто пока что нет приказа. Главное, что парады и празднования юбилеев нарядных республик прошли удачно».

Крім того, член НЗФ повідомив, що в зоні бойових дій бійці ЗСУ відпрацьовують отримані на навчаннях навички взаємодії мінометних розрахунків і розрахунків БПЛА, що стало причиною відчутних втрат «ДНР»:

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...