Могил у сім разів більше, ніж два місяці тому: Як виглядає зараз кладовище ПВК "Вагнер" (супутникові фото)

Кладовище ПВК"Вагнера" у Станиці Бакинській Краснодарського краю РФ продовжує збільшуватися. За два місяці кількість могил збільшилася в сім разів, повідомляють Патріоти України.

Журналісти газети The New York Times на основі даних супутникових знімків за 24 січня з'ясували, що на цвинтарі вже налічується 170 могил. Крім того, біля каплиці біля бази нарахували 21 стіну-колумбарій з 42 нішами в кожній.

"Що дає підстави припустити, що сотні загиблих бійців "Вагнера" або поховані там, або як мінімум там увічнена їх пам'ять. Чи всі вони були вбиті в Україні, або десь ще, неясно, але відео в будь-якому випадку показує масштаб втрат "Вагнера", – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що Євген Пригожин ще наприкінці грудня 2022 року підтвердив, що кладовище у Станиці Бакинській належить ПВК "Вагнер". "На ньому розташовані могили тих, хто з різних причин написав у своїй заяві, що в разі загибелі він хоче бути похований поблизу каплиці "ПВК Вагнера" в гарячому Ключі. Так як біля самої каплиці місця для поховання відсутні, то за підтримки адміністрації Краснодарського краю була виділена ділянка в Станиці Бакинська", – заявив ватажок "вагнерівців".

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...