"Моя місія виконана": Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова

Колишній "регіонал" побажав перемоги на виборах чинному меру міста.

У неділю, 4 жовтня, народний депутат України VIII скликання Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з виборів міського голови Харкова. Цю інформацію політик підтвердив на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За даними порталу KHARKIV Today, Добкін вже приніс відповідну заяву в Харківську міську виборчу комісію. Як написав екс-кандидат у мери, він зняв кандидатуру на користь чинного голови Харкова Геннадія Кернеса, який захворів на коронавірус. "Він почав видужувати і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому та його блоку", – написав Добкін про Кернеса.

Документи для реєстрації на місцевих виборах колишній нардеп подав 23 вересня як самовисуванець.

Як відомо, у минулому Добкін уже обіймав посаду харківського міського голови, а також керував державною адміністрацією в області. Зараз він очолює партію "Християнські соціалісти".

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...