"Моя перша кров, пролита за Україну": Внаслідок російського удару по Краматорську постраждала польська журналістка

Внаслідок удару балістичними ракетами по Краматорську, якого РФ завдала у ніч проти неділі, 25 серпня, постраждала польська журналістка Моніка Андрушевська. Про це повідомляє Polsat News, передають Патріоти України.

Зазначається, що Андрушевська висвітлює тему війни Росії проти України. «Моя перша особиста кров, пролита за Україну — якраз на День Незалежності. Після 10 років війни. Іскандер поруч зі мною. Маленьке татуювання на правій руці, де я намалювала волошки, переплетені з колоссям, не випадково в кольорах українського прапора» — написала вона у Facebook.

За її словами, вона проїжджала через Краматорськ ввечері, коли росіяни атакували місто та опублікувала фото свого розбитого автомобіля. «Ти просто їздиш по місту. Просто живеш. Просто дихаєш. Цього достатньо, щоб росіяни спробували тебе вбити і поцілили з Іскандера прямо біля дороги, якою ти, до речі, їдеш своїм автомобілем, по цивільному об'єкту в 20 метрах від нього». — підкреслила вона.

На концерті Кобзона підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 серпня

вівторок, 27 серпень 2024, 8:07

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.08.24 орієнтовно склали:

Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

вівторок, 27 серпень 2024, 7:59

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті. Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Dec...