"Моя позиція є принциповою": Єрмак пригрозив Тищенку за корупцію "більш жорсткою реакцією, ніж правоохоронці"

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що готовий жорстко реагувати на спроби народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенко, чи будь-кого іншого прикриватися його ім’ям під час вчинення корупційних дій. В ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1" він наголосив, що не має так званих "любих друзів" – наближених людей, до яких застосовуються більш м'які вимоги, передають Патріоти України.

"Якщо, наприклад, згадати Миколу Тищенка, то, якщо з ним щось трапиться, йому буде потрібна допомога з точки зору здоров’я, з точки зору його близьких, безумовно, я прийду йому на допомогу. Але цього ніколи не буде, якщо це стосуватиметься корупції, порушення закону. Тут моя позиція є принциповою", – сказав Єрмак.

Він розповів, що мав розмову з Тищенком, під час якої наголосив на неприпустимості використання імені керівника ОП задля уникнення відповідальності за якісь протиправні дії.

"Якщо я колись дізнаюся, що хтось прикривається моїм ім’ям, щось робить протизаконне, корупційне від мого імені, повірте – моя реакція буде більш жорстокою, ніж навіть реакція правоохоронних органів", – запевнив Єрмак.

Нагадаємо, 1 жовтня народний депутат України Гео Лерос опублікував записи розмов нібито заступника фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка й колишнього депутата Київської міськради Дениса Комарницького, у яких фігурує ім'я Андрія Єрмака. "Добре, що ми з тобою ще з того часу, так?.. Ні, ну дивися, слава Богу, що наш із нами. Тому що я переживав, щоб він не почав там, знаєш...", – зазначає Комарницький, ймовірно маючи на увазі Єрмака.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...