Моль у майці та спортивних штанях Adidas: З'явилися рідкісні кадри з Путіним, коли той супроводжував Собчака на відпочинку у Фінляндії (відео)

Майбутній російський диктатор у 90-ті роки їздив з Анатолієм Собчаком на острів Торсе на зустріч з імпортером деревини з РФ. Судячи з відео, Володимир Путін мав недбалий вигляд, у такому вигляді його ще не бачили.

Фінський мовник Yle показав низку відеокадрів, на яких президент Росії Володимир Путін на початку 1990-х років відпочиває у Фінляндії. У той час він обіймав посаду голови комітету із зовнішніх зв'язків мерії Санкт-Петербурга.

"Домашнє відео показує, як Путін проводив вільний час на розкішній віллі на півдні Фінляндії за часів розпаду Радянського Союзу. Путін одягався недбало і поводився дуже стримано", — підкреслюють фінські журналісти.

Майбутній російський президент був одягнений у світлу сорочку без рукавів і сині спортивні штани Adidas. У нього було довге і розпатлане волосся, у такому вигляді російського лідера ще не бачили, помітили автори матеріалу.

"Таким був Путін до того, як розбагатів: погана вітровка, погана зачіска, погана сорочка без рукавів і зайнятий повсякденними справами", — цитує видання експерта з питань Росії та журналіста The Guardian Люка Гардінга.

На одному з відео Путін у майці та спортивних штанях грає в настільний теніс зі своїм начальником, ексмером Петербурга Анатолієм Собчаком з двома охоронцями. Yle також представило момент, коли Путін, Собчак і ще кілька людей обідають на терасі.

Відео знімали на представницькій віллі компанії Thomesto Group на острові Торсе, південне узбережжя Фінляндії. Thomesto імпортувала необроблену деревину з РФ і зв'язки з владою були для неї життєво важливими", повідомив мовник.

"Візит організували фінські бізнесмени, які бажають поліпшити торговельні відносини з Росією. До ділових партнерів ставилися щедро, на момент візиту [Путіна і Собчака] в роботі не було жодних великих торговельних угод. Популярність Путіна і Собчака могла вплинути на легкість ведення бізнесу і податковий режим у майбутньому", — розповіли автори.

Крім настільного тенісу, під час візиту гості ловили рибу — Путіна, Собчака і топменеджера Thomesto бачили на човні. Серед гостей на віллі була дружина Путіна Людмила з доньками.

Під час обіду із Собчаком Путін намагається жартувати. Мер Петербурга ріже великий шматок м'яса, а Путін каже: "Це треба пустити на телебачення, показати, як харчується мер, кістки ковтає".

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...