"Молчи, грусь, молчи!": До США не пускатимуть вакцинованих "не имеющим аналогов в мире" бадяжним "Спутником V", - ЗМІ

Сполучені Штати Америки можуть заборонити в’їзд, які вакциновані проти коронавірусу, препаратами, які не визнала Всесвітня організація охорони здоров’я. До цього переліку, зокрема потрапляє російський “Спутник V”, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

Як відомо, минулого тижня Вашингтон вперше послабив карантинні обмеження — США заявили, що пускатимуть до себе вакцинованих туристів.

Проте відвідати Америку зможуть не всі, бо пускатимуть до країни лише тих людей, які щепилися вакцинами, визнаними ВООЗ – Moderna, Pfizer, AstraZeneka, Sinopharm, Sinovac тощо.

Передбачається, що американський кордон не зможуть перетнути люди, які зробили щеплення російською вакциною “Sputnik V”. У виданні наголосили, що може вплинути на американо-російські відносили, оскільки згідно з даними Асоціації туризму США, у 2019-му США відвідали 300 тисяч росіян.

Водночас російська вакцина не єдина, через яку не можна буде потрапити до США – індійський Covaxin теж не сертифікований ВООЗ.

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...