Молдовський військовий загадковим чином загинув на кордоні з Придністров'ям

Молдовський військовий загинув 12 вересня при виконанні обов’язків на лінії розмежування з Придністров'ям внаслідок пострілу зі зброї. На місці події працюють поліція та судові експерти, які проводять розслідування, інформують Патріоти України.

Як повідомляють у Reuters, чоловік за нез'ясованих обставин отримав смертельне поранення від пострілу зі зброї, яка була в його розпорядженні, під час виконання службових обов'язків на посту.

На лінії розмежування з Придністров'ям знаходяться молдовські та придністровські військові підрозділи, а також російські "миротворці", які були розміщені там після короткого конфлікту 1992 року, що виник після розпаду Радянського Союзу. Хоча Молдова заявила про наміри реінтегрувати Придністров'я, подібні інциденти трапляються дуже рідко. Останній випадок загибелі військового на цій лінії датується 2022 роком.

Захисники Азовсталі та цивільні жінки: З російського полону повернулись 49 українців (фото)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 15:00

Україна повернула з російського полону 49 громадян. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у п’ятницю, 13 вересня, передають Патріоти України. "49 українців і українок удома. Це воїни Збройних мил України, Національної гвардії, Наці...

Молдовський військовий загадковим чином загинув на кордоні з Придністров'ям

п’ятниця, 13 вересень 2024, 13:04

Молдовський військовий загинув 12 вересня при виконанні обов’язків на лінії розмежування з Придністров'ям внаслідок пострілу зі зброї. На місці події працюють поліція та судові експерти, які проводять розслідування, інформують Патріоти України. Як пові...