"Мольфари" проти: Кіберполіції не вдасться закрити "Миротворець" за запитом Денісової. Директор центру розповів чому

Сайт «Миротворець», закрити який від Кіберполіції зажадала українська омбудсменка Людмила Денісова, жодного відношення до України не має. Про це в ексклюзивному інтерв'ю «ФАКТАМ» розповів директор Центру «Миротворець» Роман Зайцев, зазначають Патріоти України.

«Хоча сайт „Миротворець“ усі вважають українським сайтом, насправді він жодного відношення до України не має. Він проукраїнський, але не український», — зазначив Зайцев і додав, що близько 60 відсотків колективу Центру живуть та працюють за кордоном.

Поза Україною знаходиться і сам сайт, і його адміністратори.

«Вимога Денисової до української Кіберполіції закрити сайт, який не належить Україні та не перебуває в Україні, звучить дуже цікаво. Згодні?» — зазначив Роман Зайцев і додав, що у нашій країні знаходяться «хіба що мольфари «Миротворця». Та й ті високо у Карпатах.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...