"Молодь масово тікає з "ДНР": Голова "Громадської палати" Кофман озвучив приголомшливі дані, але дав дивне пояснення

Голова "Громадської палати "ДНР" Олександр Кофман заявив, що майже всі студенти вишів не збираються жити в "республіці" після отримання дипломів РФ про освіту, повідомляють Патріоти України.

"З "ДНР" 87% молоді після отримання диплома російського зразка не пов'язують свою долю в планах на майбутнє з "республікою", - заявив Кофман. Сепаратист звинуватив молодь ОРДО в небажанні розвивати захоплену територію і підкорятися новій "владі", порівнявши донеччан з жителями Південної Осетії. Якщо вірити його словам, то на окупованій грузинській території молоді люди не збираються їхати з рідних домівок, хоча там ситуація "в три рази гірше", ніж в "ДНР".

Говорячи про причини масової втечі молоді, Кофман раптово заявив, що про виїзд думають ті, хто не беруть участі в суспільному житті. При цьому він навіть не натякнув на катастрофічне економічне становище, розруху, війну, невизнане положення, відсутність розвитку, свободи думки і пересування.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...