Молодшій дочці Пєскова присудили перемогу у спортивних змаганнях після скандалу, вчиненого матір'ю Навкою

Отримала продовження скандальна історія з молодшою 7-річною дочкою прес-секретаря президента Росії Надією Пєсковою. Дівчинка несподівано виграла змагання з фігурного катання після того, як її мати Тетяна Навка учинила скандал. Про це написало видання Sports.ru, передають Патріоти України.

Скандал вибухнув ще 2 листопада. Навка в Instagram поскаржилася, що її доньку нібито "засудили" на підмосковному турнірі з фігурного катання серед малюків, віддавши їй третє місце.

"Музика не сподобалася. На їх погляд, є піаром мого нового шоу", - заявила дружина Пєскова. Вона запевняла, нібито бали за техніку в її дочки були такі самі, як і в більш щасливих суперниць, що виявилося неправдою. За балами за техніку 7-річна Надія поступилася дівчаткам, які отримали "золото" та "срібло".

До "розборок" незабаром приєдналася і старша дочка Пєскова від першого шлюбу Єлизавета. Вона назвала рішення суддів "не дуже об'єктивним та упередженим". Проте сумувала родина Піскових недовго. Нещодавно відбувся черговий турнір, у якому "несподівано" Пєсковій присудили перше місце. Перемога викликала виправдані сумніви. Справа в тому, що за тиждень дочка Пєскова отримала на 1,5 бала більше, незважаючи на ті ж самі проблеми, як недокручений аксель. "Для дитячого катання, де, наприклад, різниця між третім та другим юнацьким розрядами становить лише 3 бали, просто космічний прогрес", - пише видання.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...