"Молодих пацанів змушують гинути": Окупант поскаржився на обстановку в армії РФ. Перехоплення

Російський окупант, якого відправили воювати в Україну, поскаржився на величезні втрати армії РФ. Також у ворожому війську великі проблеми з морально-психологічним станом загарбників – вони не хочуть продовжувати воювати і намагаються залишати позиції, за що командування їх потім карає, передають Патріоти України.

Про це йдеться у телефонній розмові одного із окупантів зі своїм товаришем. Перехоплення розмови опублікували на офіційному Youtube-каналі Головного управління розвідки Міноборони України в неділю, 27 серпня.

З аудіозапису випливає, що окупанта за якесь порушення катували та змушували витягувати тіла ліквідованих загарбників. Тепер він думає, що робити далі, а товариш рекомендує йому тікати.

"А, трупи витягували? Це я знаю, 200-тих... З*обуйся нах*й і забудь нах*й за всіх... Забудь, перекрийся і сиди вдома і все нах*й. У квартирі схов і все, будеш там сидіти... Я тобі казав треба було не рипатися і сидіти в хаті. А зараз ти взагалі в п*зд*рез потрапиш після цього! У штурм відправлять у перші два штурми, п*дар*си.. Якщо ти про*бщик, то ти пздуєш гинути. Якщо ти нормальний, то ще воюєш, намагаєшся", – сказав він.

Також співрозмовник розповідає окупанту, як йому можна втекти. Під час розмови згадуються населені пункти Новобахмутівка поблизу лінії зіткнення та більш віддалене Верхньоторецьке на Донеччині. Він каже, що допоможе втекти, але тоді доведеться все життя ховатись.

Також він поскаржився, що командування армії країни-агресора відправляє окупантів на забій і "залишає гинути молодих пацанів". "П*дар*си.. молодих пацанів залишають гинути... скільки лягло вже нах*й...У 3 ОМСБ тіпи заходили нах*й, 24 людини, до вечора 4 повернулося і все", – сказав росіянин.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...