Момент істини: Учасники акції проти "формули Штайнмаєра" мобілізуються у середу на Майдані (фотофакти)

Учасники мітингу проти імплементації "формули Штайнмаера", котрі ввечері почали збиратися на Майдані Незалежності, вирішили наразі не таборитися на головній площі України, а вранці 2 жовтня зібратись під стінами Верховної Ради та на Майдані, зазначають Патріоти України.

Перед цим близько півтисячі людей декілька годин мітингувало на Майдані. Перед ними виступали нардепи від "Європейської солідарності": Ахтем Чийгоз, Володимир Ар'єв, Софія Федина та інші. Учасників акції закликали зібратись зранку під Верховною Радою, котра має заслухати президента Зеленського щодо підписаного 1 жовтня у Мінську, а ввечері вийти на Майдан.

Серед вимог мітингарів було не допустити капітуляції перед Росією та здачі українських інтересів.

Акція відбулась мирно, за винятком ситуації, коли невідомі молодики зайняли сходи на підхід до стели Незалежності, заблокувавши таким чином помост для виступів.

На прохання учасників акції звільнити прохід молоді чоловіки не реагували, тож виступи відбувались безпосередньо на сходах.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...