Монастирський вже показав, яким народним міністром буде: МВС приховує відео, яке однозначно доводить провину "слуги народу" Трухіна, - ЗМІ

ЗВдео з місця ДТП зі "слугою народу" Олександром Трухіним однозначно свідчить про те, що за кермом машини, яка потрапила в ДТП, був безпосередньо нардеп. За днаими ZN.UA, Нацполіція має у своєму розпорядженні запис поведінки депутата Трухіна, пов'язаний із ДТП, зазначають Патріоти України.

"За свідченням наших джерел у МВС, цей запис однозначно свідчить про те, що за кермом машини, яка потрапила в ДТП, був безпосередньо Олександр", - пише видання.

"Більш того, як стверджують джерела, поводився він щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, досить агресивно. Цитата: "Олександр Трухін був у гостях у губернатора Полтавської області й на зворотному шляху сів за кермо в дуже святковому настрої, змістивши водія, саме на Бориспільській трасі", - йдеться в матеріалі.

"Чи з'явиться цей запис у справі, переданій у ДБР - питання до президента України Володимира Зеленського, який пильно патронує це розслідування", - цікавиться видання.

Нагадаємо, раніше головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов заявив, що влада приховує відео ДТП, яке скоїв п'яний "слуга народу" Трухін.

"Цензор.НЕТ за допомогою наших джерел ознайомився з відеозаписами камер спостереження на бориспільській трасі, які зафіксували пересування автомобіля Ауді А8 АЕ 1046 ОК. За кермом машини перебував народний депутат "слуга народу" Олександр Трухін. Відео пересування машини з Трухіним за кермом і відео події не опубліковані. Ми вимагаємо офіційної публікації записів, без неї об'єктивно оцінити цю історію неможливо", - розповів раніше Бутусов.

Нагадаємо, аварія з участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня, о 15:45 на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в’їхав в автомобіль Ford, який своєю чергою протаранив автомобіль Daewoo.

За даними свідків, Трухін мав ознаки алкогольного сп'яніння, але офіційного підтвердження цьому немає. У Нацполіції факт ДТП підтвердили, однак імен учасників не назвали.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...