Монастирський вже показав, що служить не народу України, а владним злочинцям: Фракція "ЄС" вимагає відставки голови МВС через покривання "слуги" Трухіна

Фракція "ЄС" вимагає відставки міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського – після того, як УП опублікувала відео поліцейських з місця ДТП нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна, повідомляють Патріоти України з посиланням назаявe, опублікована нардепом Іриною Геращенко у Facebook

На оприлюдненому відео Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду" і обіцяє "поговорити" з Денисом Монастирським.

Дослівно заява "ЄС": "ЄС" вимагає негайного створення парламентськоі ТСК за фактом розслідування всіх обставин ДТП і бездіяльності керівництва правоохоронних з органів.

Ми вимагаємо відставки міністра ВС, який покривав злочин, керівника ДБР , який спустив розслідування на гальма".

Деталі: Геращенко додала, що "повну відповідальність за бездіяльність міністра Монастирського" несе президент Володимир Зеленський , який його рекомендував на цю посаду .

У "ЄС" також вимагають порушити кримінальну справу за фактом ДТП і корупції Трухіна.

Що передувало: 1 лютого "Українська правда" оприлюднила розслідування з ДТП за участі Олександра Трухіна. Зокрема, на відео Трухін каже, що не був за кермом автівки, яка потрапила у ДТП. Нардеп також звертався до правоохоронця та обіцяв "знайтися" потім та "віддячити". Поліцейський намагається пояснити народному обранцю, що за такі домовленості є кримінальна відповідальність, та "Слуга народу" порадив "нє ісполнять".

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив після розслідування "Української правди", що Трухіну не місце у фракції та в партії.

Передісторія:

  • За даними ЗМІ, 23 серпня народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва. Згодом близько 30-ти медіа почистили повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб.
  • За 5 місяців правоохоронні органи не повідомили, чи був депутат Трухін за кермом автомобіля.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...