Мор серед депутатів: У Верховній Раді коронавірус виявили у 75 осіб, є перший летальний випадок, - ЗМІ

Станом на 5 жовтня у Верховній Раді коронавіурс підтвердили у 75 осіб, повідомили джерела ZN.UA в апараті парламенту. Зокрема, COVID-19 виявили у 49 народних депутатів і 26 співробітників апарату Верховної Ради, зазначають Патріоти України. На жаль, одна з співробітниць секретаріату Верховної Ради померла.

Раніше «Укрінформ», посилаючись на відповідь парламенту, повідомив про те, що у Верховній Раді коронавіурс виявили у 63 народних депутатів і працівників апарату. З них у 27 COVID-19 підтвердили у вересні.

Нагадаємо, 30 вересня Верховна Рада проголосувала за те, щоб 1 і 2 жовтня, а також з 5 по 9 жовтня працювати в комітетах, а не в сесійному залі, як це було заплановано спочатку. Тоді спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив про те, що за останні кілька днів у Раді виявили близько 10 випадків COVID-19.

У жовтні народні депутати планують зібратися тільки 20 жовтня для того, щоб розглянути законопроект про держбюджет-2021.

За день до цього перший віцеспікер Ради Руслан Стефанчук звернувся до глави Міністерства внутрішніх справ Арсену Авакову із закликом штрафувати народних депутатів за те, що вони не носять маски в сесійній залі парламенту.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...