Мордор душить ОРДЛО: Окупанти почали створення електронної бази даних осіб, які не здали українські паспорти

Пенсіонерам були розіслані листи, в яких містяться погрози припинити виплату пенсій з березня 2020 року за умови відсутності у них документа, що підтверджує вилучення українського паспорта.

На Донбасі російські окупанти почали створення електронної бази даних осіб, які не здали українські паспорти. Про це повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на дані Головного розвідувального управління, передають Патріоти України.

За інформацією розвідки, терористи на окупованих територіях почали погрожувати громадянам, які відмовилися отримувати паспорти самопроголошених республік.

“Для створення електронної бази уточнюється облік місцевих жителів, які не здали паспорти громадян України в обмін на реєстраційні документи квазіутворень”, – зазначили в оборонному відомстві.

Так, пенсіонерам були розіслані листи, в яких містяться погрози припинити виплату пенсій з березня 2020 року за умови відсутності у них документа, що підтверджує вилучення українського паспорта.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...