Мордор готує огидну розправу: Заарештованих при "зачистці" 23 кримськотатарських активісті вивезли до Росії

Московські окупанти всіма засобами намагаються залякати кримчан, позбавляючи гідності і елементарних прав

Заарештованих в Криму 23 кримськотатарських активістів у другій сімферопольській "справі Хізб ут-Тахрір" вивезли в Росію. Про це повідомила російський омбудсмен Криму Людмила Лубіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Крим.Реалії".

"Мені повідомили, що сьогодні о 5 ранку їх вивезли на материк. У Криму їх точно немає", - сказала Лубіна.

На питання Крим.Реаліі, де точно можуть знаходиться затримані, омбудсмен відповіла, що не знає, оскільки її повноваження "обмежуються Кримом".

Адвокат Едем Семедляев повідомив, що заарештованих ймовірно утримують в СІЗО Ростова-на-Дону. При цьому захист досі намагається з'ясувати точне місцезнаходження активістів.

"Одне джерело нам підтвердило, що їх вивезли з Криму, а друге, що вони знаходяться в СІЗО Ростова. Не можу говорити з повною впевненістю, але на 99% затримані хлопці станом на сьогодні знаходяться в ростовському СІЗО. Ми досі намагаємося з'ясувати їх точне місцезнаходження", - розповів адвокат.

Нагадаємо, адвокат Едем Семедляєв заявив, що окупаційна влада Криму проводить гібридну депортація кримських татар.

Крім того, український омбудсмен Людмила Денісова повідомила про затримання трьох кримських татар у місті Ростов-на-Дону.

Російські силовики в окупованому Криму сьогодні, 27 березня, провели понад 20 обшуків в будинках кримськотатарських активістів.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...