Мордор кинув у бій Машу Захарову: МЗС Росії погрожує карами учасникам Кримської платформи

У МЗС Росії заявили, що розглядатимуть участь окремих країн, міжнародних організацій і їх представників в Кримській платформі як "зазіхання на територіальну цілісність РФ". Про це йдеться в коментарі офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової, повідомляє прес-служба відомства.

Захарова заявила, що участь в Кримській платформі "неминуче відповідним чином відіб'ється на наших відносинах", зазначають Патріоти України.

Також вона відкинула заклик саміту до РФ приєднатися до діяльності Кримської платформи.

"Не бачимо для себе можливості участі в даній політичній дії з огляду на її цинічну антиросійську спрямованість", – сказала Захарова.

У понеділок в Києві стартував наймасштабніший саміт в історії України – Кримська платформа. Приїхали представники з більш ніж 45 країн світу (всі країни ЄС і НАТО). В Україну прилетіли 14 лідерів держав (10 президентів, чотири прем'єри), глави парламентів і міністри закордонних справ, міністри оборони, міністри енергетики і посли. Кримська платформа повинна буде координувати міжнародні зусилля з деокупації Криму та повернення його Україні.

"Ми не можемо дозволити Україні впасти": Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:28

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс назвав умову, за якої американські війська втрутяться у війну в Україні. Про це інформує CBS News, передають Патріоти України. . Джеффріс наголосив на важливості подальшої підтримки України у ...

У ворога буде істерика: Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 9:50

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму, пише УП, передають Патріоти України. . За даними джерела УП, в ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорно...