Мордор захищається від масових заворушень: У найбільших міста Росії не працює метро, глушиться мобільний зв’язок, затримують протестувальників

Лавина протестів суне зі сходу, долаючи 11 часових зон, наближаючись до Москви та Петербургу

ОМОН, хороводи і більше сотні затриманих: в Росії почалися протести за НавальногоЗ ранку 31 січня в Російській Федерації поновилися протести на підтримку заараштованого Олексія Навального. У деяких містах на сході країни вони вже завершилися, відомо про 145 затриманих, зазначають Патріоти України.

Від самого ранку неділі, 31 січня 2021 року, в столиці РФ впроваджено значні обмеження на пересування людей центральною частиною міста. Також на вхід і вихід зачинаються сім станцій метро – «Олександрівський сад», «Мисливський ряд», «Театральна», «Площа Революції», «Кузнецький міст», «Луб’янка», «Китай-місто». Крім того, в неділю також буде змінено рух громадського наземного транспорту. Влада Росії готується до масових заворушень у найбільших містах. Не працює метро, глушиться зв’язок. Всі обмеження діятимуть до особливого розпорядження поліції, зазначили в МВС РФ.

Перші протести почалися на сході країни, люди збираються в умовах 40-градусних морозів. Зокрема, в Петропавловську-Камчатському на акції за Навального затримали місцевого активіста, коли він намагався розгорнути плакат з вимогою звільнити опозиціонера. Загалом на протесті затримали не менше п'яти осіб, у них в поліції примусово беруть відбитки пальців.

На протестах у Владивостоці, Хабаровську і Благовєщенську теж є затримані, у тому числі журналісти. У Владивостоці близько сотні людей вийшли на лід та водили хороводи. Вони також скандували "Путін - злодій", "Аквадискотека", "Свободу Навальному!".

Також повідомляється, що в Читі поліція зупиняє перехожих і фотографує їх паспорта та особи. ОМОН затримує людей на акціях в Іркутську, Новосибірську, Барнаулі, Новокузнецьку, Якутську і Кемерові.

Крім того, правозахисники повідомляють, що на допомогу ОМОНу в Красноярську прийшли так звані "титушки". По всій Росії сьогодні також проходять обшуки у активістів і членів штабів Навального.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...