"Мощные залпы и попадания. Дым валит…": На околицях окупованого Донецька не вщухають потужні обстріли

Під тимчасово непідконтрольним українському уряду Донецьком сьогодні, 7 травня, тривають важкі обстріли. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми словами, обстріли активізувалися після 6.00, і особливо сильними вони були в районі Ясинуватського блокпоста. Жителі Путилівки скаржилися на важкі залпи. При цьому вони повідомили про те, що є влучення снарядів - в районі поста з'явився дим і пожежа.

«Путиловка слышала сторону ЯБП. Дым валит… куда-то попали», — пишуть очевидці.

Інформації про пошкодження в результаті обстрілів поки немає. Також важкі бойові дії, за повідомленнями донеччан, йдуть в районі Абакумова. Там працює важкий калібр, пишуть місцеві.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...